Blijf op de hoogte

Recent nieuws

Onze dank aan de Heistse vrijwilligers !
 • 05-12-2019
Onze dank aan de Heistse vrijwilligers !

In Heist-op-den-Berg  zijn er meer dan 800 vrijwilligers betrokken bij de gemeentelijke werking. Dus meer dan 800 mensen steken vrijwillig de handen uit de mouwen om van onze gemeente een warme, propere en plezante gemeente te maken. Daarom willen we hen vandaag toch nog eens extra bedanken.

Lees meer
Investeren in kinderopvang
 • 15-11-2019
Investeren in kinderopvang

In ons programma hebben we gesteld dat we zouden investeren in kinderopvang. Want investeren in kinderen is investeren in de toekomst. We moeten niet alleen zorgen voor meer plaatsen, maar ook voor betaalbare plaatsen.

Met de goedkeuring van dit reglement zal de toegankelijkheid alvast verbeterd worden. De komende weken, maanden en jaren zullen we blijven uitbreiden voor de uitbreiding van het aantal plaatsen.

Lees meer
Burgers komen zelf met alternatief voorstel doorstroming en verkeersveiligheid in Pijpelheide
 • 01-10-2019
Burgers komen zelf met alternatief voorstel doorstroming en verkeersveiligheid in Pijpelheide

Wie door Pijpelheide rijdt, kan er niet naast kijken: er wordt eindelijk doorgebouwd aan de gemeenteschool. Maar toen de buurtbewoners de plannen konden inkijken, constateerden zij dat er geen parkeerplaatsen meer voorzien waren. Zij vormden een comité, samen met het personeel van de school, en kwamen na grondige studie tot een alternatief voorstel dat gunstig was zowel voor de doorstroming van het verkeer als voor de veiligheid van fietsers en voetgangers en waarbij het grootste deel van de parkeerplaatsen kon behouden blijven.

Lees meer
Eerste keer stemmen? Hoe zat het nu al weer?

Ontdek hoe je geldig stemt

Meer info
Wat te doen?

Agenda

Spaghetti-avond
 • 26-04-2019

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren we een spaghetti-avond, waar je een lekkere pasta kan nuttigen aan de democratische prijs van 8€!
De locatie is dit jaar veranderd naar de Kasteelhoeve in Booischot, de pasta blijft overheerlijk. Er is keuze tussen spaghetti bolognaise en een vegetarische pasta.

Barbecue
 • 21-07-2019

Kasteelhoeve Booischot meer info volgt later!

 

 

zondag 14 oktober

Gemeenteraadsverkiezingen

Nog...
 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  seconden